Witajcie! Na dobry początek tygodnia…proponuję francuskie babeczki, które przyrządzicie w kilka minut. Poniżej lista składników i sposób wykonania.
Składniki:
- 1 opakowanie ciasta francuskiego,
- 15 – 20 dag pieczarek,
- 15 dag boczku,
- 3 – 4 jajka,
- 1 – 2 cebule,
- masło,
- sól i pieprz.
Wykonanie:
Cebulkę kroimy w kostkę i podsmaża na patelni na maśle. Możemy dodać odrobinę cukru, wtedy cebulka szybciej się zeszkli i będzie miękka.
Pieczarki kroimy w kostkę i dodajemy do cebuli. Całość przyprawiamy i smażymy.
Babeczki zamykamy i pieczemy przez 20 minut w 180 C.
Komentarze
MakeLifeLoveable7 maja 2012
Monique13 maja 2012
Anonimowy13 maja 2012
http://diamondwomen.blog.interia.pl/17 maja 2012